Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

BAŞKAN AKÇİÇEK, İMAMOĞLU İLE BİR ARADA

BAŞKAN AKÇİÇEK, İMAMOĞLU İLE BİR ARADA
REKLAM ALANI
02.10.2021
A+
A-

BAŞKAN AKÇİÇEK, İMAMOĞLU İLE BİR ARADA

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Tarım Fuarı’nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

“CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ İstanbul’da start verdi. 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirvenin sloganı “Tarımsal kalkınmada yeni politikalar, üretici odaklı çözümler” olarak belirlendi.

Zirveye CHP’li 160 belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde tarım kooperatifi katılıyor ve belediyeler ile kooperatiflerin tarımsal ürünleri fuar alanında sergileniyor.

“YENİDEN KENDİ KENDİNE YETEN ÜLKE OLMAK İSTİYORUZ”
Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek de İstanbul’da düzenlenen organizasyonda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Başkan Akçiçek yaptığı açıklamada, “Kendi kendine yeten ve tarım ürünlerini ithal eden değil, ihraç eden ülke olan Türkiye’nin eski haline dönmesi için, iktidara gelmeden önce çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniden kendi kendine ülke olmak istiyoruz. AKP’nin yanlış politikaları nedeniyle tarımda çok yara aldık. Çiftçimiz ise kan ağlıyor. Biz de belediye başkanları olarak sloganımızda da belirttiğimiz üzere tarımsal kalkınmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle de yeni politikalar ve üretici odaklı çözümler olması gerektiğine inanıyoruz. 30 Eylül-2 Ekim arasında gerçekleşecek bu zirvenin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI