Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

BAŞKAN CANPOLAT DEVTEYŞTİ’NİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN CANPOLAT DEVTEYŞTİ’NİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
REKLAM ALANI
08.04.2022
A+
A-

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

BAŞKAN CANPOLAT DEVTEYŞTİ’NİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan ruhunun yaşatıldığı Tasavvuf Konseri, 15 Temmuz Parkı’nda devam etti. Burada Devteyşti Mahalle sakinlerine seslenen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tamamlanan ve sona gelinen projeleri sıralayarak, “Devteyşti’nin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı kapsamında hazırlanan etkinlikler devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ilki Göbeklitepe Parkında gerçekleşen etkinliğin ikincisi, Devteyşti Mahallesi 15 Temmuz Parkı’nda düzenlendi. Etkinliğe Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Tasavvuf ekibi tarafından seslendirilen ilahi konseri ve semazenlerin gösterisi, vatandaşların beğenisini topladı. Ramazan ruhunun yaşatıldığı etkinlikte vatandaşlara ise meyan şerbeti ve çeşitli ikramlar yapıldı.

Bir 10 kişi görseli olabilir
Ramazan coşkusunun dolu dolu yaşatıldığı etkinlikte vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteyşti Mahallesinde tamamlanan ve sona gelinen projeleri sıraladı. “Nasıl ki Devteyşti geçmişte, bugünde ve yarında bizlerle beraber olduysa, biz de Devteyşti’nin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Canpolat, şöyle devam etti:

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
“Seçim öncesi de yine sizlerle birlikteydik, sahadaydık ve seçim sonrası da ilk hizmetlerimizi buradan başlatacağız dedik. Devteyşti, Süleymaniye, Ahmet Yesevi Mahallesinden başlattık. Şehrimizin, Yenişehir bölgesiyle burası arasında fark kalmayacak dedik, söz verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getirdik ve daha fazlasına geçtik. Doğalgaza söz verdik. Devteyşti Mahallesinde yüzde 90 oranında doğalgaz tamamlandı, inşallah eksiğini de tamamlayacağız. Her tarafı yeşil alan yapacağız dedik, Devteyşti Mahallesine yaklaşık 40 dönüme yakın irili ufaklı parkımızı kazandırdık. Ve yine Devteyşti Mahallesine hastane ile ilgili olarak işlemi tamamlayacağız dedik, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi oldu, inşallah bu yıl hizmetinizde olacak. Yine Devteyşti Mahallesiyle ilgili diğer mahallelerden bir fark olarak çok özel ve pozitif bir ayrımcılık yaptı. İlçemizdeki en büyük Millet Bahçesini, yaklaşık 120 dönümlük Millet Bahçesinin yapımı bitmek üzere. İnşallah Haziran, Temmuz gibi açılışını gerçekleştireceğiz. Devteyşti Mahallesinde Haliliye Belediyesi olarak sosyal yardım anlamında yaklaşık 4 bin ailemizin yanındayız. Haliliye genelinde yaklaşık 25 bin aile ile hemhal oluyoruz. Temizliktir, parktır, yoldur, imardır ve diğer sosyal tesislerin yanında sizlerin gönüllerini kazanmaya, sizlerin, özellikle hanım kardeşlerimizin yanında olmaya gayret ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Sosyal yardım kompleksi olarak da Ahmet Yesevi Mahallesinde yaklaşık 10 bin kişilik bir aşevinin temelini attık, inşallah bitmek üzere. Ve yine Devteyşti Mahallemize bir müjde olarak da kısa bir süre sonra inşallah Özpolat Camisi’nin altında gençlerimize yönelik olarak kütüphanemiz ve okuma salonumuz milletimizin hizmetinde olacaktır. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Bizimle her zaman bir oldunuz, beraber oldunuz. Biz sizlerin hizmetkarı olarak sizlere hizmet edeceğiz, gönüllerinizi alacağız, dualarınızı alacağız. Sizlere hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum ve saygılar sunuyorum.”
Başkan Canpolat, vatandaşlar tarafından ilgiyle ve coşkuyla karşılanan etkinliklerin yaz aylarında da devam edeceğini müjdeledi. Etkinlik ise okunan duaların ardından sona erdi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, eşarp ve açık hava görseli olabilir
RAMAZAN AYI HALİLİYE’DE DOLU DOLU GEÇİYOR
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla hazırlanan ve Teravih Namazı sonrası başlayacak etkinliklerin program takvimi ise şöyle devam edecek:
10 Nisan Pazar- Turgut Özal Parkı/Ulubatlı Mahallesi
13 Nisan Çarşamba- Üzüm Parkı/Ahmet Yesevi Mahallesi
17 Nisan Pazar- Şehit. İ.Halil Yıldırım Parkı/Devteşti Mahallesi
20 Nisan Çarşamba- Hüseyin Peyda Parkı/İmambakır Mahallesi
24 Nisan Pazar- Şehit A.Oktay Günak Parkı/Süleymaniye Mahallesi
28 Nisan Perşembe- Ahmet Yesevi Parkı/Ahmet Yesevi Mahallesi

 

 

REKLAM ALANI