Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

BAŞKAN CANPOLAT’IN TALİMATIYLA PROJELER YÜKSELİYOR

BAŞKAN CANPOLAT’IN TALİMATIYLA PROJELER YÜKSELİYOR
REKLAM ALANI
13.12.2021
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT’IN TALİMATIYLA PROJELER YÜKSELİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla başlayan projelerde çalışmalar devam ediyor. İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi, Karşıyaka ve Ahmet Yesevi Kompleksinde sona yaklaşılırken, projelerin sosyal donatı alanı ihtiyacına karşılık vermesi hedefleniyor.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatleri arasında bulunan projeler bir bir yükseliyor.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir
Başkan Canpolat’ın talimatıyla inşaat çalışmalarının başladığı projelerde sona yaklaşılıyor. Bu kapsamda Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nde inşaat çalışmaları sürüyor. Başkan Canpolat’ın “Gençliğe dev yatırım” sözleriyle açıkladığı İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi, 4 bin metrekare alan üzerine tesis ediliyor. Kültür Merkezi’nin tamamlanmasıyla kütüphane-kitap kafe, gastronomi merkezi, meslek edindirme atölyeleri ve konferans salonu olanaklarıyla Haliliye’nin de sosyal donatı alanı ihtiyacına karşılık vermesi bekleniyor.

Bir açık hava görseli olabilir
Karşıyaka Mahallesinde yükselen Karşıyaka Kompleksi Projesi’nin içerisinde ise Kapalı Semt Pazarı, Otopark, Spor Kompleksi, Zabıta Müdürlüğü, Mahalle Muhtarlığı ve Cami yer alıyor. Başkan Canpolat’ın “Katılımcı belediyecilik anlayışıyla her mahallede çözümler üretiyoruz” ifadelerini kullandığı Karşıyaka Kompleksi, 6 bin 320 metrekare üzerine kuruluyor.

Bir açık hava görseli olabilir
Ahmet Yesevi Mahallesinde ise 10 bin metrekare alan üzerinde çalışmaların hummalı şekilde devam ettiği Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksinde sona yaklaşılıyor. Aşevi, Sosyal Market, Giyim Market ve Glutensiz Ekmek Fırınının yer aldığı proje ile bölgedeki sosyal yardım faaliyetlerine yönelik talebin karşılanması hedefleniyor.

Bir açık hava görseli olabilir
Yükselen projeler ile Haliliye’nin canlandığını kaydeden mahalle sakinleri ise çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti.

Bir 4 kişi ve açık hava görseli olabilir

REKLAM ALANI