Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

BÜYÜKŞEHİR HARRANLI ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞATTI

BÜYÜKŞEHİR HARRANLI ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞATTI
REKLAM ALANI
28.03.2022
A+
A-

 

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde kendi imkânlarıyla oluşturdukları Survivor parkurunda yarışan öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikte unutamayacakları bir gün yaşadılar. Mini konserlerin düzenlendiği programda çocuklar palyaçolarla gönüllerince eğlendiler.

Program yapımcısı Acun Ilıca’nın hazırladığı Survivor programından esinlenerek tarihi Harran ilçesi Yedikardeş Mahallesinde 3 kilometrelik bir araziye atıl durumda olan okul sıralarıyla tahta engeller, lastikler ve naylon havuzdan oluşan parkurda çocuklar kıyasıya yarıştı.

Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan Ali Çeçen’in kendi imkânlarıyla kurduğu Survivor parkuruna çocuklar yoğun ilgi gösterirken günün büyük bir bölümünü parkurda geçiren öğrenciler için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı bir etkinlik düzenledi.

Mini konserler ve tiyatro etkinliğinin de yapıldığı programda minik çocuklar palyaçolarla gönüllerince eğlendiler. Yaklaşık 3 saat süren programda öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yedikardeş Mahallesindeki etkinliğe katılan çocuklara alanda hazırlanan hamburger ikram edildi. Survivor parkurunda kazanan takım madalya ile ödüllendirilirken çocukların sevinci gözlerinden okundu.

BÜLTEN NO : 135
TARİH : 28.03.2022
HABER BAŞLIĞI : BÜYÜKŞEHİR HARRANLI ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞATTI

 

 

REKLAM ALANI