Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ!

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ!
REKLAM ALANI
29.11.2021
A+
A-

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ!

‘GÜNAY MUSAYEVA GÜZELLİK MERKEZİNİN REKLAM YÜZÜ OLDU!

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı model Günay Musayeva, Nişantaşı’nda ünlü bir güzellik merkezinin reklam yüzü oldu.

Açıklama yok.
Geçtiğimiz aylarda Koşuyolu şubesini iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok değerli ismin katılımıyla misafirlerine açan ”Minalya Güzellik By Demoo”nun Nişantaşı şubesinin yeni yüzü her projesiyle adından sıklıkla söz ettiren başarılı model Günay Musayeva oldu.

Açıklama yok.

Türkiye’de bir ilk olan ”Minalya Güzellik By Demoo”; güzellik ve sağlık alanında uzman ekibiyle hızlı ve pratik çözümleri tek çatıda sunarak, yoğun yaşam temposunda kişilerin ihtiyaç duydukları sağlık ve güzellik konularında hayatı kolaylaştırıyor.

Açıklama yok.
İlk seansta 3-5 cm incelme garantisi veren Power Shape cihazıyla merkezde, bölgesel incelmeye büyük destekler sağlanarak G5 ve Lenf Drenaj cihazları ile de destekleniyor.
Kalıcı makyaj, selülit ve çatlak tedavisi, dövme silme, Pro Lazer işlemlerinin yanı sıra misafirlere; güzelliklerine eşlik edecek protez tırnak, ciltte mucize etkileri olan Dermapeel, tek seansta akne ve leke tedavisinde mucizevi sonuçlar sunuluyor.

Açıklama yok.

”Minalya Güzellik By Demoo” kurucularından aynı zamanda Filipinler’de Miss Earth güzellik yarışmasında ülkemizi temsil eden genç girişimci Demet Karadeniz; güzellik sektörüne tecrübeleri ile yeni bir soluk getiren uzman kadrosu eşliğinde, hijyen ve kaliteyi en ön planda tutarak misafirlerinin kişisel ihtiyaçlarına yönelik her detayı vakitten tasarruf ederek ve iyi vakit geçirerek çözümleyebileceğini belirtti. Kendi kozmetik markası da olan “Demet Karadeniz” güzellik sektörüne yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI