Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

HEM YAZDI HEM SÖYLEDİ

HEM YAZDI HEM SÖYLEDİ
REKLAM ALANI
29.12.2021
A+
A-

Dinlenme rekorları kıran şarkıların sahibi Vedat Alçay, bu kez Türkçe-Kürtçe karışık bir şarkı hazırladı. Alçay’ın söz ve müziğine de imza attığı “Daye” (Anne), tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Açıklama yok.

“Kan Revan”, “Sis”, “Bedel Ödedik”, “İki Gözüm” şarkıları YouTube’da milyonlarca dinlenme rakamına ulaşan Vedat Alçay, dinleyicilerinin merakla beklediği yeni çalışmasında bir sürpriz yaptı. Alçay bu kez Türkçe-Kürtçe karışık bir şarkı hazırladı.

 

HEM YAZDI HEM SÖYLEDİ

Vedat Alçay’ın diğer şarkılarında olduğu gibi söz ve müziğine de imza attığı “Daye” (Anne), 24 Aralık da tüm digital platformlarda yerini aldı.Aranjörlüğünü Emrullah Ortanca namıdiğer Acnatro’nun yaptığı şarkının klibi ise Alçay’ın YouTube kanalında yayınlandı.

Açıklama yok.

EFSANE BİR İŞ OLDU

Hem şarkının hem de video klibinin müzik dünyasında çok ses getireceğini söyleyen Vedat Alçay, “Şarkı tamamen bana ait. Tüm detayları üzerinde uzun süre çalıştım. Efsane bir iş oldu. Klipte de değişik bir deneme yaptık, onun da çok beğenileceğine inanıyorum” dedi.

DİNÇER KARACALAR

Klip Linki

 

REKLAM ALANI