Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Mehmet Kızıl’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Mehmet Kızıl’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
REKLAM ALANI
06.03.2022
A+
A-

Mehmet Kızıl’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kadınlara yönelik şiddeti reddeden, kadına her zaman değer veren, onları gelecek olarak gören bir geleneğe sahip olduğumuzu belirten Kızıl, “Kadınlar, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, Kadınlar iş hayatındaki başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de ülkenin geleceğinin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunuyorlar.

Biz tarih boyunca ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ anlayışıyla hareket eden bir milletiz. Gerek inancımızda gerek gelenek ve göreneklerimizde el üstünde tutulan ve her zaman değer verilen kadınlarımızın hayatın her alanında daha iyi olmaları ve daha iyi yerlere gelmeleri toplum olarak en önemli görevlerimiz arasındadır. Muasır medeniyet olmanın temel şartlarından birisi de kadına değer vermek, korumak ve kollamaktır.

Toplum bütünü olarak kadına karşı şiddet olgusu ile mücadele etmeli ve kadınlara karşı sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayışla davranmayı insani bir gereklilik olarak benimsemeliyiz.

Başta bu cennet vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizin anneleri olmak üzere ,bizi biz yapan tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI