Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

OLED ekranlı ASUS dizüstü bilgisayarla renkler daha canlı, daha gerçek

OLED ekranlı ASUS dizüstü bilgisayarla renkler daha canlı, daha gerçek
REKLAM ALANI
03.07.2021
A+
A-

OLED ekranlı ASUS dizüstü bilgisayarla renkler daha canlı, daha gerçek

ASUS’un OLED ekranlı dizüstü bilgisayar modelleri, gerçeğe yakın canlı renkleri ile kullanıcılarına adeta görsel şölen yaşatıyor. Sinema sınıfı %100 DCI-P3 ve %133 sRGB aralığında, PANTONE® onaylı geniş bir renk paletine sahip OLED panelli ASUS’lar, en düşük parlaklık ayarında bile izleme deneyimini üst seviyelere taşıyor.

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, dizüstü bilgisayar modellerine uyguladığı OLED panelleri sayesinde, çok yakın tonları bile ayırt etmeyi mümkün kılan yüksek HDR performansı sunuyor. LCD’ye kıyasla 1,6 kat renk hacmine sahip olan OLED paneller, 1,07 milyara kadar renk barındırıyor ve yüksek kontrastları ile en düşük parlaklıkta bile geniş renk gamını koruyor. ASUS’un 4K çözünürlüğündeki OLED ekranları, olağanüstü ayrıntılı, ultra netlikte, daha canlı ve gerçekçi görselliği Zenbook ve Vivobook modellerinde bir arada sunuyor.

OLED ekranların sağladığı renk doğruluğu ve canlı renk özelliği kullanıcılarına iki farklı deneyim imkanı sunuyor. Profesyonel içerik üreticilerinin mükemmel bir tasarım için olmazsa olmazı, ekranda doğru renkleri görebilmek. Canlı renk özelliği ise kullanıcısına adeta sinema kalitesinde görüntü şöleni sunuyor. Bu da iyi bir izleme deneyimi için televizyonun tek seçenek olmadığını, OLED ekranlı dizüstü bilgisayarlar sayesinde dizi, film ya da belgesel keyfinin en üst düzeyde yaşanabileceğini kanıtlıyor.

Her parlaklıkta göz alıcı renkler

OLED panelli ASUS dizüstü bilgisayarlar, %100 DCI-P3 ve %133 sRGB aralığının tamamını karşılayan, PANTONE® onaylı geniş renk gamı ve 1,000,000:1 kontrast oranı sunan modelleriyle oldukça iddialı. OLED entegre modeller, LCD dizüstü bilgisayarlara kıyasla 1,3 kat daha fazla algılanan parlaklığa sahip. Standart ekranlarda ayrıntı ve renk kalitesi parlaklık azaldıkça önemli ölçüde azalırken, OLED ekranlar her parlaklık seviyesinde rengini koruyor, böylelikle olağanüstü canlı renklerin keyfini kesintisiz yaşatıyor. OLED ekranlar, ekran parlaklığını çalışma ortamına uyacak şekilde özgürce ayarlama imkanı da sunuyor.

En derin karanlıkta bile netlik

Geleneksel ekranlar, ışığı tam olarak bloke edemediği için siyahları koyu gri gösterirken, OLED ekranlar her bir pikseli tamamen kapadığı için en mükemmel ve derin siyah rengi yakalıyor. VESA DisplayHDR ™ True Black 500 sertifikasına sahip olan ASUS OLED dizüstü bilgisayarlar en karanlık sahnelerde bile son derece net ve detaylı görüntüler sergiliyor. Böylece film ya da oyun sırasında hiçbir ayrıntının gözden kaçmasına izin vermiyor. 500 nits tepe parlaklığıyla dikkat çeken OLED ekranlar, gerçek siyah renkler için 0.0005 nits piksel parlaklığı sunuyor.

Görünmeyeni görme lüksü

Notebook serisiyle taşınabilir bilgisayarlarda OLED ekran devrine öncülük eden marka olan ASUS’un Zenbook ve Vivobook modelleri, canlı renkler ve görünmeyeni görme lüksü sunuyor. Çalışırken, film izlerken ya da oyun oynarken, her sahnede gerçeklik hissi yaşatan bu modeller, özellikle renk doğruluk oranını önemseyen içerik üreticileri ve tasarımcılar için vazgeçilmez bir yol arkadaşı.

https://www.asus.com/tr/content/Laptop-OLED/

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,