Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Ömer Sertan’ın yeni teklisi “Affedilir mi?” yayında

Ömer Sertan’ın yeni teklisi “Affedilir mi?” yayında
REKLAM ALANI
10.04.2021
A+
A-

Ömer Sertan’ın yeni teklisi “Affedilir mi?” yayında

Türkçe Rock müziğe “Oyun” teklisi ile giriş yapan Ömer Sertan, yeni teklisi Affedilir mi ile sevenlerinin karşısına çıktı. Dijital platformlarda ve Sipan Babur Production Youtube kanalında yerini alan Affedilir mi, birbirinden değerli müzisyenlerin eşliğinde hazırlandı. Sözü ve müziği Ömer Sertan’a, düzenlemesi Erhan Doğancıoğlu’na ait olan “Affedilir mi”, Sipan babur yapımcılığında hazırlandı. Klip yönetmenliğini Buğra Karaçam’ın yaptığı “Affedilir mi”de elektro gitar Özgür Özkan, bass gitar Poyraz Kılıç, mix-mastering ise Tolga Borucu ile Olcay Bağrıyanık’a ait.

“Oyun teklisi ile Türkçe Rock kategorisine giriş yapmamızla beraber aldığımız güzel ve olumlu tepkiler doğrultusunda aynı heyecanla ve müzik tutkumuz ile yeni şarkımızın hazırlıklarını birbirinden değerli müzisyenler ile tamamladık” diyen genç sanatçı Ömer Sertan, “Kayıt sürecini Erhan Doğancıoğlu aranjörlüğünde Pia Music Production ile gerçekleştirdik” dedi. Klip sürecinin Buğra Karaçam yönetmenliğinde BlackPine Stüdyosu’nda tamamladıklarını vurgulayan Ömer Sertan, “ Çok kıymetli insanların emeğiyle çalıştık. Dinleyicilerimizle hemen kavuşamasak da biliyorum ki; bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Ömer Sertan’ın yeni teklisi Sipan Babur Production etiketi ve Sony Music Turkiye işbirliği ile tüm dijital platformlarda ve Sipan Babur Production Youtube kanalında yayında.

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

REKLAM ALANI