Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Sharpie’lerle özel hediyeler tasarlayabilir, onları mutlu edebilirsiniz

Sharpie’lerle özel hediyeler tasarlayabilir, onları mutlu edebilirsiniz
REKLAM ALANI
06.05.2021
A+
A-

Sharpie’lerle özel hediyeler tasarlayabilir, onları mutlu edebilirsiniz.

Sharpie ile annenize özel hediyeler tasarlayın

Annesiyle evde keyifli zaman geçirmek isteyen çocuklar, annesini Sharpie’nin renkli dünyasına davet ediyor. Sharpie’lerle çocuklar annelerine sınırsızca sevgilerini ifade ederken, anneler de çocuklarının yaratıcılıklarını keşfetmelerine katkı sağlayacak. Hayatımızın en değerli varlıkları olan annelerimize Sharpie’lerle özel hediyeler tasarlayabilir, onları mutlu edebilirsiniz.

 

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bugünlerde en çok da çocuklar sıkılıyor. Çocukların sıkıntılarıysa en çok anneleri bunaltıyor. Uzmanlar, can sıkıntısının çocukları yaratıcılığa teşvik ettiğini söylüyorlar. Canı sıkılan çocuk, bu durumdan kurtulmak için daha çok iç dünyasına yöneliyor ve hayallere dalıyor. Önemli olan bu sıkıldığı anlarda çocuğun kendi yaratıcılığını keşfetmesine izin vermek…

Dünyanın en renkli ve en marifetli kalemleri Sharpie ile çocuğunuz sıkıntısından kurtulurken, yaratıcılığını da keşfedebilir. Çocuklar ve daima çocuk kalanlar için eğlenceli bir dünyaya giriş anahtarı olan Sharpie ile yapacağınız tasarımlarla güzel zaman geçirmekle kalmayıp, içinizdeki sanatçıyı keşfedebilirsiniz…

 

Sharpie’nin renkli dünyası

Anneler Günü’nde annenize Sharpie kalemleri hediye ederek, hem annenizi hem de kendinizi sevindirebilirsiniz. Hayatımızın en değerli varlıkları olan annelerimize Sparpie’lerle özel hediyeler tasarlayabilir, Sharpie’nin renkli güçleriyle ışıl ışıl sevginizi annenize gösterebilirsiniz. Bu özel kalemlerle; bardaktan tişörte, ayakkabıdan çantaya, buzdolabından duvarlara, ahşaptan kumaşa her yüzeye kalıcı çizimler yapmak mümkün. Sharpie’lerle çocuklar annelerine sınırsızca sevgilerini ifade ederken, anneler de çocuklarını mutlu etmenin keyfini yaşayacak.

 

Zararlı kimyasallar içermiyor

Sparpie’nin renkli dünyasına dalan anne ve çocuklar, hem bugünü hem de geleceklerini renklendiriyorlar. Güzel anılar biriktirmek ve hayallerinin sınırlarını sevdikleri için zorlamak isteyenler, Sharpie’nin rengarenk dünyasından destek alabilirler. Kağıt, karton, taş, plastik, seramik gibi birçok farklı zemine çizim yapılmasına olanak veren bu özel kalemler; hızlı kuruyan mürekkebi sayesinde pratik kullanım olanağı sağlıyor. Solmaya ve suya dayanıklı Sharpie kalemlerle boyanan eşyalar da rahatlıkla yıkanabiliyor. Sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen Sharpie’ler, açılıp kapanır kapakları sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. 0.9 mm uç kalınlığına sahip bu kalemlerle rengarenk, capcanlı ve kalıcı resimler yapabilir, hayatınıza anlam katabilirsiniz.

Sharpie Fine Permanent Markör kalemler 20’li ve 26’lı kutularından hediye edebilirsiniz. Sharpie Fine Permanent Markör kalemlerin tanesi 8.5 TL’den satışa sunuluyor.

 

Editöre not: ABD’li Newell Brands, Türkiye’de 2008 yılından beri faaliyet gösteriyor. Newell Brands Türkiye, kırtasiye ve ofis ürünleri markaları rOtring, Parker, Waterman, Papermate, Sharpie, Reynolds, Dymo ve Elmer’s’in ülkemizdeki satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini yürütüyor. Şirket, ürünlerini kırtasiye ve ofis ürünleri alanında faaliyet gösteren 2 binin üzerinde perakende noktasında tüketiciye ulaştırıyor.

Sinem Uyanık-İSTANBUL

REKLAM ALANI