Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

“Altın Güneş” ödülleri Akatlar Kültür merkezinde gerçekleştirildi

“Altın Güneş” ödülleri Akatlar Kültür merkezinde gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
15.07.2021
A+
A-

PİJAMAYLA ÖDÜL ALDI
Başarılı oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer 4 aydır kendi formatı olan “Pembe Pijama” isimli tv programıyla tüm dikkatleri üzerine çekti ve elde ettiği başarıyla dudak ısırtırken birde ödüle layık görüldü. “Altın Güneş” ödülleri Akatlar Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Gecede yılın en iyi talk show programı ödülünü Pembe Pijama tv programıyla alan Sönmezer, ödülünü almaya sahneye pijamalarıyla çıktı. Gecede bir anda ilgi odağı olan Esra Sönmezer, şık davetliler arasından pijamalarıyla sahneye ödülünü almak için salına salına yürürken gece boyunca bakışların odağı oldu. Yine formatı kendisine ait olan ve yapımcılığını da üstleneceği çok farklı ve çılgın bir tv programı ile ekranlarda sürpriz yapmaya hazırlandığını da sözlerine ekledi.

SELÇUK AKA -İSTANBUL

REKLAM ALANI