Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

BestBuddies Türkiye ve SRT Global’den Anlamlı İş Birliği: Şıklığınızla Destek Olun!

BestBuddies Türkiye ve SRT Global’den Anlamlı İş Birliği: Şıklığınızla Destek Olun!
REKLAM ALANI
02.02.2024
A+
A-

BestBuddies Türkiye ve SRT Global’den Anlamlı İş Birliği: Şıklığınızla Destek Olun!

Özel gereksinimli bireylerin sosyal entegrasyonunu destekleyen önemli bir sivil toplum kuruluşu olan BestBuddies Türkiye, ürün satışlarından elde edilecek gelirle bu bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, BestBuddies Türkiye, e-ticaret sektöründe 20 yıllık deneyime sahip ve 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren SRT Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ile önemli bir anlaşmaya imza attı. .bestbuddiesturkey,

Firma sahibi Harun Serat Durmuş liderliğindeki SRT Global, BestBuddies Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışı satışları için üretimi üstlenecek. Türkiye’de “BestBuddiesTR” ismiyle online platformlarda satışa sunulan ürünler, şıklık ve sosyal sorumluluk bilincini bir araya getiriyor. Usta Gazeteci Abdullah YİĞİT `e Özel Açıklamalarda bulundu.

Firma sahibi Harun Serat Durmuş, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Uluslararası Tecrübe, Yerel Katkı

SRT Global, Sir Raymond Tailor markası altında Avrupa standartlarında üretilen ürünlerini dünya çapında satışa sunarak büyük bir başarı elde etti. Şimdi ise bu tecrübe ve kaliteyi, BestBuddies Türkiye yararına Türkiye pazarında uygun fiyatla sunma çalışmalarına başladı.

Açıklama yok.

HEM ŞIK OL! HEM DESTEK OL!

Bu iş birliği sayesinde, tüketiciler hem kaliteli ve şık ürünlere sahip olacak hem de satın aldıkları her ürünle özel gereksinimli bireylerin hayatına dokunacak. BestBuddies Türkiye logolu ürünler, online platformlardan kolaylıkla satın alınabilecek.

Toplumsal Katkı ve Farkındalık

BestBuddies Türkiye ve SRT Global’in bu anlamlı iş birliği, toplumsal farkındalığı artırmayı ve özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata entegrasyonunu desteklemeyi amaçlıyor. Tüketicilere sunulan her bir ürün, bu bireylerin yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayacak.

Halkımızı, BestBuddies Türkiye’nin misyonuna destek olmaya ve online platformlar üzerinden şıklığı destekleme fırsatını kaçırmamaya davet ediyoruz.

Harun Serat Durmuş
Firma Sahibi

Home

REKLAM ALANI