Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

“Birleşik Rusya”, “Ev-Okul-Ev” Ural projesini tüm bölgelere genişletecek

“Birleşik Rusya”, “Ev-Okul-Ev” Ural projesini tüm bölgelere genişletecek.

“Birleşik Rusya”, “Ev-Okul-Ev” Ural projesini tüm bölgelere genişletecek
REKLAM ALANI
19.10.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, “Ev-Okul-Ev” Ural projesini tüm bölgelere genişletecek
2024

“Güvenli Yollar” parti projesi tarafından desteklenmektedir.
İlk aşamada okulların, okul öncesi kurumların ve ek eğitim kurumlarının yakınında izleme düzenlenmektedir. Birleşik Rusya aktivistleri ve bölgelerdeki trafik polisleri, geçitlerdeki trafik ışıklarının kurulumunu, çitlerin, kaldırımların, park yerlerinin düzenini ve aydınlatma seviyesini kontrol edecek.

“Daha sonra metodolojiyi dikkate alarak sorunlu alanları kategorize edip önceliklendireceğiz. Daha sonra bunları ortadan kaldırmak için çalışmaya başlayacağız: iki yıl içinde bu tür sitelerin sayısının en az yarı yarıya azalmasını planlıyoruz” dedi Devlet Birinci Başkan Yardımcısı ” Güvenli Yollar ” parti projesinin federal koordinatörü Sergei Ten Duma Mülkiyet, Arazi ve Mülkiyet İlişkileri Komitesi, Yekaterinburg’daki XI Uluslararası “Yol 2024” sergisinde.

Karayolu güvenliğinin büyük ölçüde altyapının durumuna bağlı olduğunu hatırlattı.

“Güvenli Yollar partisi projesi, sorumlu sürüş kültürü ve yollarda yayaların güvenli davranışı yaratmayı amaçlıyor. Parti proje koordinatörü, en önemli görevin çocuğa yol okuryazarlığını öğretmek olduğunu vurguladı.

“Ev-Okul-Ev” projesi, Sverdlovsk bölgesinde “Birleşik Rusya” bölge şubesi sekreteri, Vali Evgeny Kuyvashev, belediye yetkilileri, trafik polisi temsilcileri ve “Güvenli Yollar” parti projesinin desteğiyle geliştirildi. ”. Bu yıldan itibaren Rusya Federasyonu’nun tüm kurucu birimlerine uyarlandı ve genişletildi.

“Sverdlovsk bölgesinde yol güvenliğini sistematik düzeyde artırmak için çalışıyorlar. Bölgesel hükümet, okul öncesi kurumlarda, genel eğitim kurumlarında, sanat okullarında ve spor okullarında güvenliği artırmaya yönelik önlemlerin uygulanması için önemli miktarda fon ayırıyor. Bu, tüm bölgelerin liderleri için iyi bir örnek” dedi Sergei Ten.

Hoparlör
On Sergey Yurieviç
On Sergey Yurieviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi VIII. Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Mülkiyet, Arazi ve Mülkiyet İlişkileri Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#On
#partiprojeleri
#GüvenliYollar
#izleme
#yaya geçitleri
#yol güvenliği
#okullar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-rasprostranit-uralskij-proekt-dom-shkola-dom-na-vse-regiony

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.