Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, rehabilitasyon sürecindeki SVO katılımcıları için Moskova’daki “Rusya” sergisine bir ziyaret düzenledi.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, rehabilitasyon sürecindeki SVO katılımcıları için Moskova’daki “Rusya” sergisine bir ziyaret düzenledi.
REKLAM ALANI
20.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, rehabilitasyon sürecindeki SVO katılımcıları için Moskova’daki “Rusya” sergisine bir ziyaret düzenledi.

2023

VDNKh’deki uluslararası sergi ve foruma başkent, Rostov bölgesi, DPR ve Ural bölgelerinden askeri personel katıldı
Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı’nın Moskova yakınlarındaki Solnechnogorsk’taki sanatoryumunda tedavi ve rehabilitasyon gören savaşçıların gezisi, federal parti kamu konseyi eş başkanı Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı tarafından düzenlendi. “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” projesi, LPR’den Rus Senatör Daria Lantratova ve Devlet Duma Çalışma ve Sosyal Politika ve Gaziler İşleri Komitesi üyesi Ekaterina Stenyakina .

Birleşik Rusya, askeri hastanelerde rehabilitasyon gören SVO katılımcılarıyla ilgilenmeye devam ediyor. Bu yaklaşımlardan biri de Savunma Bakanlığı ile birlikte hayata geçirdiğimiz yumuşak sosyo-kültürel uyum formatıdır. Adamlar zaten müzeleri ziyaret ettiler, şehirlerin manzaralarını gördüler, futbola gittiler – bu tür etkinliklerin savunmacılarımız arasında çok popüler olduğu ortaya çıktı. Ve bugün onlara VDNKh’de düzenlenen Uluslararası Sergi ve Rusya Forumunu gösterme fırsatı bulduk. Serginin organizatörleri ve Savunma Bakanlığı ile anlaştığımız üzere artık bu etkinlikler düzenli hale gelecek. Bu platform tüm ülkeyi aynı anda tanımak için eşsiz bir fırsat. Burada nispeten küçük bir alanda tüm bölgeler, gelenekleri ve kültürleri temsil ediliyor, farklı alan ve alanlarda gurur duyduğumuz her şey, teknolojilerimiz, son yıllardaki gelişmeler ve başarılarımız yoğunlaşıyor. Bu sergiyi ülkenin her sakini görmeli, ama her şeyden önce askeri personel görmeli ki, büyük bir ülkeyi savunduklarını anlasınlar. Ve daha da önemlisi sergi çocuklara kazanma konusunda ilham veriyor” dedi Daria Lantratova.

Ayrıca bu tür etkinliklerin olumlu duygular getirdiğini, özen, destek ve ilgi hissetmelerine olanak sağladığını kaydetti.

“Bu uygulamanın formatlarını giderek genişletiyoruz; giderek daha fazla ülke ve kurum öznesi, spor takımı ve sergi alanı bu girişime katılıyor. SVO katılımcılarına her zaman “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” aktivistleri ve gerekli tüm yardımı sağlamaya hazır gönüllüler eşlik ediyor. Kızların hepsi hemşirelik kurslarını tamamladı, bu nedenle hastalara nasıl düzgün bakım yapacaklarını ve gerektiğinde nasıl yardım sağlayacaklarını biliyorlar” dedi Ekaterina Stenyakina.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”nin Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı ile birlikte askeri personel için gezi turları, kültürel kurumlara ziyaretler, spor etkinlikleri, sergiler düzenleyerek yeni bir sosyal uyum biçimi uyguladığını hatırlatalım. ve forumlar. SVO katılımcıları halihazırda Tretyakov Galerisi’ni, Puşkin Müzesi’ni, St. Isaac Katedrali’ni, gezi turlarını, balık tutma dahil bir tekne gezisini ve ayrıca bir RPL futbol maçını ziyaret etti.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lantratova
#Stenyakina
#bölgeler
#SVO katılımcıları
#geziler
#boş vakit
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya kadın hareketi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-organizovalo-dlya-uchastnikov-svo-prohodyashih-reabilitaciyu-poseshenie-vystavki-rossiya-v-moskve

 

REKLAM ALANI