Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

“Birleşik Rusya” Moskova, Nizhny Novgorod ve Sevastopol’da “Zafer Mitingi” düzenledi

“Birleşik Rusya” Moskova, Nizhny Novgorod ve Sevastopol’da “Zafer Mitingi” düzenledi
REKLAM ALANI
02.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Moskova, Nizhny Novgorod ve Sevastopol’da “Zafer Mitingi” düzenledi
2024,

Pobeda’nın retro arabaları, MotoMoskova kulübünden motosikletler ve bölgesel bisikletçi kulüpleri buna katıldı.
Devlet Duması Bilgi Politikası Komitesi Başkanı ve “Tarihsel Hafıza” parti projesinin koordinatörü Alexander Khinshtein , “Zafer Diktesi” arifesinde bu yıl motorlu bir miting düzenlediğimizi belirtti. Moskova’daki Poklonnaya Tepesi’ndeki motor mitingi.

“Bugün aynı zamanda kahraman şehir Sevastopol ve Nizhny Novgorod’da da gerçekleşti. Savaş sonrası ilk binek otomobillerin seri üretiminin savaştan hemen sonra başlatıldığı efsanevi otomobil fabrikası burada bulunuyor. Moskova’dan Volga’ya, Karadeniz’e kadar, motorlu rallimiz halkımızın başarısının anısını, nesiller arasındaki ölümsüz bağı ve Zaferin her birimizin kalbinde yaşadığı gerçeğini temsil ediyor” dedi.

Zafer Müzesi Müdürü Alexander Shkolnik mitinge katılanlara teşekkür etti.

“Şimdi Moskova sokaklarında dolaşacaklar ve Moskovalılara ve başkentin misafirlerine yarın ana mekânı Zafer Müzesi olan “Zafer Diktesi”nin başlayacağını bir kez daha hatırlatacaklar” diye ekledi.

“Zafer Diktesi”nin altıncı kez Birleşik Rusya partisinin “Tarihsel Hafıza” projesi kapsamında gerçekleştirildiğini hatırlatalım. Eylemin ortakları geleneksel olarak Rus Tarih Kurumu, Rus Askeri Tarih Kurumu, “Zafer Gönüllüleri” hareketinin yanı sıra bakanlıklar, bakanlıklar, sivil toplum ve kamu kuruluşları ve devlet şirketleridir. Kolluk kuvvetleri aktif rol alıyor: Savunma Bakanlığı, Rusya Ulusal Muhafızları, İçişleri Bakanlığı, Acil Durumlar Bakanlığı.

2024 yılında 27 binin üzerinde sitede “Zafer Diktesi” yazılacak. Bunlardan 200’den fazlası 60 ülkede oluşturuldu. Kampanya dokuz havayolu ve 11 havalimanı tarafından destekleniyor. Beş tren istasyonunda yazılacak ve Russian Post da siteler oluşturuyor.

Bu yılki görevler Leningrad’ın tamamen kurtarılmasının 80. yıldönümüne, Sovyet birliklerinin SSCB sınırlarına girişine (Kızıl Ordu’nun kurtuluş misyonunun önemli aşamalarından biri), cephe hattının yıldönümlerine adanacak. yazarlar ve diğer unutulmaz tarihler. Rusya’nın tüm bölgelerinde mekanlar açılacak. “Zafer Diktesi” sekiz dile çevrilecek: İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Lehçe, Sırpça, Moğolca, Çince ve Yunanca.

Hoparlör
Khinshtein Alexander Evseevich
Khinshtein Alexander Evseevich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Komitesi Başkanı bilgi politikası, bilgi teknolojisi ve iletişim, federal parti projesi “Tarihsel Bellek” koordinatörü
#DictationVictory
#vatanseverlik mitingi
#terfi
#Khinstein
#Okul çocuğu
#Zafer Müzesi
#İkinci Dünya Savaşı
#Tarihselbellek
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-avtoprobeg-pobedy-v-moskve-nizhnem-novgorode-i-sevastopole

 

REKLAM ALANI