Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı inşaat, konut ve toplumsal hizmetler sektörlerini yasal olarak desteklemeye devam edecek

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı inşaat, konut ve toplumsal hizmetler sektörlerini yasal olarak desteklemeye devam edecek.

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı inşaat, konut ve toplumsal hizmetler sektörlerini yasal olarak desteklemeye devam edecek
REKLAM ALANI
24.10.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı inşaat, konut ve toplumsal hizmetler sektörlerini yasal olarak desteklemeye devam edecek
2024

Fotoğraf kaynağı: er-gosduma.ru
Partinin halihazırda bakanlıkla çalışma konusunda olumlu deneyimi var
Birleşik Rusya fraksiyonunun başkanı Vladimir Vasiliev , 2019’dan bu yana dolandırılan 245 bin hissedarın sorununu çözmenin mümkün olduğunu, halihazırda fon tahsis edilmiş olan yaklaşık 20 bin kişinin haklarının geri getirilmesinin kaldığını belirtti. hizip başkanlığı, Başbakan Yardımcısı Marat Khusnullin ile İnşaat, İskan ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Irek Faizullin’in katılımıyla gerçekleşti .

“Dolandırılan hissedarlar sorununun çözümü konut reformunun başlangıcı oldu; günümüzde evler emanet hesapları kullanılarak yapılıyor. Daha da ileri gittik ve bu yıl emanet hesaplarını bireysel konut inşaatlarına kadar genişlettik” diye anımsıyor Vladimir Vasiliev.

Partinin toplumsal gazlaştırma programının da iyi sonuçları var.

“Sınırlarına ücretsiz gaz verilen alanların sayısı bir milyonu aşıyor. Başkanın kararıyla bu yıldan itibaren bahçıvanlık ortaklıkları da programa dahil ediliyor” dedi Vladimir Vasiliev.

“Rahat bir kentsel çevrenin oluşturulması” nın iyileştirilmesine yönelik “Birleşik Rusya” halk programının projesi geliştiriliyor – bu yıl oylamaya 22 milyondan fazla insan katıldı ve bunun sonucunda 6,5 ​​binden fazla kamusal alan oluşturulacak dönüştürülebilir.

Mevzuat alanında çok şey yapıldı.

“Cumhurbaşkanı sayesinde, ayrıcalıklı vatandaş kategorileri için konut ve toplumsal hizmet ödemelerine ilişkin banka ücretlerini kaldıran bir yasa çıkarıldı. Sonuç olarak, büyük aileler, emekliler ve düşük gelirli vatandaşlar toplu olarak yılda 15 milyar rubleye kadar tasarruf sağlıyor. İlk okumada, bölgelerin harap apartmanların bakımı sorununu çözmesine izin veren bir yasa tasarısı kabul edildi – konular, evi taşımadan önce bir yönetim organizasyonu atayabilecekler,” diye vurguladı hizip lideri.

Ayrıca, Cumhurbaşkanının Federal Meclis Konuşmasında ve “Mayıs Kararnamesi”nde belirlediği, kamu hizmeti altyapısının modernizasyon hızının artırılması görevi de çözülüyor. Bu amaçlar için 2030 yılına kadar 4,5 trilyon ruble tahsis edilecek.

“Devlet Duması Başkan Yardımcısı Alexei Gordeev liderliğindeki parlamento çalışma grubu , konut ve toplumsal hizmetler sektöründeki kilit sorunların çözümüne yönelik bir tavsiye planı geliştirdi. Teklifler, Hükümet tarafından geliştirilen yeni ulusal “Yaşam için Altyapı” projesinin bir parçası olacak. Sadece iletişimi güncellemek değil, aynı zamanda tüm piyasa katılımcıları için net kurallar oluşturmak da gerekiyor: yönetim şirketleri, yetkililer ve en önemlisi, makbuzdan gelen her rublenin nereye gittiğini anlaması gereken sakinler,” diye bitirdi Vladimir Vasiliev. Buna karşılık Irek Fayzullin, Alexei Gordeev liderliğindeki Duma komisyonunun çalışmasının etkinliğini doğruladı ve bu sayede bir dizi optimal çözüme ulaşmanın mümkün olduğunu doğruladı. Bunlar, federal mevzuatta yapılacak değişikliklerin yanı sıra Hükümet ve İnşaat Bakanlığı tarafından hazırlanan yönetmeliklerin temelini oluşturacak.

“Birleşik Rusya’nın desteği sayesinde, sektör düzenlemelerinde ince ayar yapılmasına olanak tanıyan bir dizi yasal değişiklik kabul edildi. Bu yılın eylül ayında yönetim şirketlerinin kurucularının askıya alınan kişiler listesine dahil edilmesi zorunluluğu getirildi ve bu nedenle bu tür şirketlerin vicdansız kurucular tarafından yeniden yaratılması imkansız hale gelecek. Geçen yıl, ilk etapta ihtiyacı olan evlerin büyük onarımlarına olanak tanıyan bir teknik denetim kanunu kabul edildi. Birleşik Rusya milletvekilleriyle birlikte, yönetim şirketlerinin yapılan çalışmalar hakkında bölge sakinlerine rapor vermesini zorunlu kılacak bir yasa tasarısı üzerinde çalıştık” diye hatırladı Irek Fayzullin.

Hoparlör
Vasilyev Vladimir Abdualiyeviç
Vasilyev Vladimir Abdualiyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki “BİRLEŞİK RUSYA” grubunun başkanı, Partinin Tver bölge şubesinin Bölgesel Siyasi Konseyi Başkanlığı üyesi
#Devlet Duması
#ER grubu
#hizip başkanlığı
#parlamentarysaat
#Vasiliev
#husnullin
#Faizullin
#yapı
#Konut ve toplumsal hizmetler
#kanun yapma
#sosyalgazlaştırma
#hissedarlar
#FCGS
#modernizasyon
#Gordeev
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-minstroj-prodolzhat-zakonodatelno-podderzhivat-sfery-stroitelstva-i-zhkh

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.