Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Cenk Telkıvıran Orkestrası, “Milat Saydım” şarkısıyla müzik listelerinde zirveye çıktı

Cenk Telkıvıran Orkestrası, “Milat Saydım” şarkısıyla müzik listelerinde zirveye çıktı
REKLAM ALANI
22.01.2022
A+
A-

Cenk Telkıvıran Orkestrası ‘Milat Saydım’ ile zirvede

Açıklama yok.

Cenk Telkıvıran Orkestrası, “Milat Saydım” şarkısıyla müzik listelerinde zirveye çıktı. Cem Doğangil’in seslendirdiği romantik şarkı, müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı. Cenk Telkıvıran’dan dinleyicilerine yeni şarkı müjdesi de geldi.

Başta Yıldız Tilbe, Altay, Niran Ünsal ve Berkay olmak üzere çok sayıda ünlü ismin uzun yıllar orkestra şefliğini yapan, aynı zamanda Yıldız Tilbe ve Edis’in seslendirdiği “Buz Kırağı” şarkısının da bestecisi olan Cenk Telkıvıran, kurduğu orkestrayla müzik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Sahne çalışmalarıyla yankı uyandıran Cenk Telkıvıran Orkestrası’nın “Milat Saydım” adlı şarkısı müzik listelerinde zirveye çıktı.

RADYOLARDA EN ÇOK İSTEK ALAN ŞARKI

Söz ve müziği Çağrı Telkıvıran’a, düzenlemesi ise Cenk Telkıvıran’a ait “Milat Saydım”, DMC&Tlkvrn Records etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Cem Doğangil’in etkileyici sesiyle hayat verdiği eser, müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı. Şarkının klibi de Netd Müzik kanalında dinleyicilere sunuldu. Yönetmen koltuğunda İsmail Ömeroğlu’nun oturduğu, dans sahneleriyle dikkat çeken klibe müzikseverlerden beğeni ve yorum yağdı. “Milat Saydım”, radyolarda da en çok istek alan şarkılar arasına girdi.

YENİ PROJE: NİYETİNİ BOZ DA GEL

Cenk Telkıvıran, dinleyicilerin yeni şarkı isteği üzerine müjdeli haberi verdi. Telkıvıran, konserlere son sürat devam eden ekibin bu yoğun tempo arasında yeni single projesini de tamamladığını duyurdu. Ekip bu kez Kenan Doğulu bestesi “Niyetini Boz da Gel”i yorumladı. Düzenlemesini Çağrı Telkıvıran’ın yaptığı şarkı, klibiyle birlikte mart ayında müzikseverlerle buluşacak.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI