Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3. Barış ve Özgürlük Kupası final atışları ve ödül töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3. Barış ve Özgürlük Kupası final atışları ve ödül töreninde konuştu
REKLAM ALANI
21.07.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3. Barış ve Özgürlük Kupası final atışları ve ödül töreninde konuştu

2023

 

 

 

“Uluslararası sporcuların gençlerimizle yarışması ambargolara karşı verilen bir mesajdır”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

 

 

 

 

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 49’uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Yunus Emre Enstitüsü, Okçular Vakfı ve KKTC Okçuluk Federasyonu iş birliğinde düzenlenen “3. Barış ve Özgürlük Kupası final atışları ve ödül törenine katıldı.

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, Girne Kalesi’nde yer alan etkinlikte yaptığı konuşmada,
20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışma ve ödül töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

 

 

 

Kıbrıs Türkü’ne sporda uygulanan haksız kısıtlamalar ve engellemelere karşı KKTC’de düzenlenen yarışmaların önemine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, yerli ve yabancı sporcuların birlikte yarışmasının dünyaya verilen bir mesaj olduğunu vurguladı.

 

 

 

 

 

Sporun dayanışma ve gençlerin kaynaşması olduğunu bu nedenlere çağdışı olan ambargolara son verilmesi gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, engellemelere karşı mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

14 farklı ülkeden gelen sporcuları KKTC’de görmekten mutlu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

Yarışmalara katılan tüm sporcuları tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, derece elde eden sporcuları da kutladı.

 

 

 

 

Dereceye girenlere ödüllerini takdim eden Cumhurbaşkanı Tatar, ardından Girne Kalesi’nden Atatürk Anıtı’na gerçekleştirilen bayrak yürüyüşüne katıldı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-3-baris-ve-ozgurluk-kupasi-final-atislari-11309

 

 

 

REKLAM ALANI