Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Cumhurbaşkanı, Kuveyt Emiri’ne tebrik telgrafı gönderdi

Cumhurbaşkanı, Kuveyt Emiri’ne tebrik telgrafı gönderdi
REKLAM ALANI
26.02.2024
A+
A-

Olaylar

Uluslararası topluluk

Cumhurbaşkanı, Kuveyt Emiri’ne tebrik telgrafı gönderdi

25 Şubat 2024

Kassym-Jomart Tokayev, Kazakistan halkı adına ve kendi adına Şeyh Mişaal el-Ahmed el-Cabir el-Sabah’ı ve tüm Kuveyt halkını ulusal bayram olan Milli Gün’ü tebrik etti.

 

 

 

 

– Ülkenizin barış ve istikrar düşüncesine bağlı kalarak daha da büyüme, refah ve yüksek hedeflere ulaşma yönünde değişmeden yoluna devam etmesini diliyorum. Kuveyt’i Kazakistan’ın Arap dünyasındaki güvenilir ve önemli ortaklarından biri olarak görüyoruz. Tebrik telgrafında, güçlü dostluk ve karşılıklı güvene dayanan iş birliğimizin, iki ülkenin ortak çabaları sayesinde gelişerek devam edeceğinden eminim.” ifadeleri kullanıldı.

Devlet başkanı, Kuveyt Emiri’ne sorumlu faaliyetlerinde başarılar, kardeş Kuveyt halkına refah ve refah diledi.

 

geri gelmek geri gelmek

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/prezident-napravil-pozdravitelnuyu-telegrammu-emiru-gosudarstva-kuveyt-2313722

 

REKLAM ALANI