Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE TARİHİ YERİNDE ÖĞRENDİLER

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE TARİHİ YERİNDE ÖĞRENDİLER
REKLAM ALANI
27.11.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE TARİHİ YERİNDE ÖĞRENDİLER

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi ile Mutluca Emine Koç Ortaokulunda öğrenim gören öğrenciler, hem tarihi yerinde öğrendi hem de sinema keyfi yaşadı.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, gençlerin eğitimine yönelik yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Mutluca Mahallesinde bulunan Emine Koç Ortaokulu öğrencilerine yönelik bir gezi planladı. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde okuldan alınarak ilk olarak Şanlıurfa Arkeoloji Müzesine götürüldü. Tarihi yerinde öğrenen öğrenciler, daha sonra Şanlıurfa Mozaik Müzesine geçerek, burada bulunan eserleri görme şansı yakaladı. Balıklıgöl bölgesini de ziyaret eden öğrencilere bölgenin tarihiyle ilgili de bilgiler verildi.
Programın ikinci bölümünde ise öğrenciler, sinemaya götürüldü. Öğrenciler, Bandırma Füze Kulübü filmini izledikten sonra tekrardan servislerle okullarına bırakıldı.

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar, anıt, açık hava ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, hayvan, açık hava ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

REKLAM ALANI