Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

MHP EDİRNE İL BAŞKANI ZAKİR  TERCAN `DAN BİRLİK OLMA KABİLİYETİMİZ MİLLET OLARAK ÇOK YÜKSEKTİR…

MHP EDİRNE İL BAŞKANI ZAKİR  TERCAN `DAN BİRLİK OLMA KABİLİYETİMİZ MİLLET OLARAK ÇOK YÜKSEKTİR…
REKLAM ALANI

MHP EDİRNE İL BAŞKANI ZAKİR  TERCAN `DAN BİRLİK OLMA KABİLİYETİMİZ MİLLET OLARAK ÇOK YÜKSEKTİR…

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan `dan açıklama

Milliyetçi-Ülkücü Hareket milletiyle tek ses, tek nefes… Acıları iliklerimize kadar paylaşıyoruz… Bugünkü çileyi elbirliğiyle, güç birliğiyle yeneceğiz…

Edirne Ülkü Ocaklarımız, İl ve İlçe teşkilatlarımız olarak gece gündüz demeden depremzedelerimize cansuyu olma gayretiyle çalışmaya devam ediyoruz…

Felaketin enkazını fedakarlığın erdemiyle kaldıracağız… Acının sisini iman ve irade gücüyle dağıtacağız…

Edirne Merkez İlçe Başkanımız Emre Tokluoğlu, Ülkü Ocağı Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş ve Ülkücü kardeşlerimiz, deprem bölgesinde çalışıyorlar ve Erzak dağıtıyorlar.

Milletlerin acı günü de olur sevinçli günleri de olur. Ve toplumları millet yapan en büyük özellik acıları ve sevinçleri ortakça paylaşıp yaşayabilmeleridir. Bugün Türk Milleti olarak acı günler yaşıyoruz. Yüzyılın en büyük depremlerinden birisini gördük.

Kimse yardım etti diye kimseyi tutuklamıyor. Muhalefetin başındaki hasta ruhlu şahıs 2 gündür sürekli provakasyon yapıyor. Belediyeler de Devletin kurumudur. Her kurum gibi çalışmalarda yer alacaktır. Provaksyonu bırak, siyaseti bırak da Millet işini yapsın!!

Birlik beraberlik içinde bu en kötü günleri aşmaya çalışıyoruz. Anadolu’nun dört bir yanından binlerce tır yiyecek, giyecek deprem bölgesine gidiyor. Devlet elinden geleni yapıyor. Milletimiz seferber içinde.

Vatandaşlarımızın sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda kasıtlı ya da kasıtsız olarak paylaşılan asılsız bilgilere itibar etmemeleri, doğru bilgi için resmi kaynakları takip etmeleri büyük önem arz etmektedir.

Gün milli birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenip, hareket etme, acımızı istismar etmeye çalışan çıkarcı alçaklara itimat etmeme günüdür…

‘Sahipsiz olan vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.’ diyor şair. Bu vatana hep birlikte sahip çıkacağız. Bizim tek borcumuz bu toprakları bize Vatan kılan Şehitlerimize ve gazilerimizedir…

On şehrimiz bir anda afet bölgesi oldu. Devletimiz zor şartlarda hızla organizasyonunu yaptı. AFAD, Mehmetçik ve diğer kurtarma ekipleri fedakarca çalışıyor, yardımlar, çadırlar, yemekler planlı bir şekilde yürütülüyor. Bazıları ise leş arayan akbabalar gibi yalan haber peşinde!

Türkiye’de yapılan Savunma Sanayi yaptırımlarına Dokunacağız diyceksin, Avrupadan da Aferin bekleyeceksin. Senin hiç mi karekterin yok? 2 tane Avrupalı sana aferin diyecek diye ülkenin yatırımlarına neşter vuracağım diyorsun?

Herşey Milletin elinde. Kimin gidecegine kimin kalacağına sadece Millet karar verir.
Birileri rüyalar görmeye başlamış. Bu Millet sizin hayellerinizi başınıza yıkar…

Sen Türk olduğunu unutsanda, düşmanın unutmaz. Sen Müslüman olduğunu unutsanda düşmanın unutmaz. Türk İslamın Kılıcıdır. Sen unutsanda düşmanın unutmaz..

Büyük felaket dönemlerinde devlete millete ve kurumlara güven duymak onlara destek olmak en önemli vatandaşlık vazifesidir. Yaralar ancak birlik ve beraberlikle sarılır. Korku endişe ve tereddütlük göstermek ise en hafifinden aymazlıktır.

Allah Devletimize Zeval Vermesin. Aziz Milletimiz bu büyük felaketi de omuz omuza aşacaktır. Acımız çok büyük ve fakat bir olma, birlik olma kabiliyetimiz millet olarak çok yüksektir…

“Milletin istiklâlini ve İstikbalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” Bizim için tek bir şeçenek var Şerefinle yaşa Şerefinle öl. Bu senin Vatanına borcundur..

Allah bölgede bulunan kurtarma ve yardım ekiplerinin yar ve yardımcı olsun. Deprem şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, göçük altında çıkarılmayı bekleyeyen kardeşlerimize en kısa zamanda ulaşmayı, salimen çıkarılarak, ailelerine, sevdiklerine, sevenlerine kavuşmalarını nasip etsin…

Canını dişine takarak bir insanı daha nasıl kurtarırim anlayışı ile mücadela eden resmi, sivil, gönüllü kahramanlar Türk milleti size minnettardır. Allah’da sizden razı olsun.

Zakir Tercan
MHP Edirne İl Başkanı

REKLAM ALANI