Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Herkes görecek MHP oy patlaması yapacak. Edirne’nin, yegâne partisi olacak

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Herkes görecek MHP oy patlaması yapacak. Edirne’nin, yegâne partisi olacak
REKLAM ALANI

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Herkes görecek MHP oy patlaması yapacak. Edirne’nin, yegâne partisi olacak.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Herkes hesap kitap yapıyor. Herkes kendisine göre bir anket sonucu açıklıyor. Herkes kendisini vitrine koymaya çalışıyor. Lakin aslında gelişmeler hiç de öyle göründüğü gibi değil.

MHP’nin Edirne’de kemik bir oy oranı var. Hiç bir yere asla gitmeyen, ölümüne MHP’li olan bir oy tabanı. Konjoktür gereği kendini ifade edemeyen ama tercihi MHP’den yana olan büyük bir kitle var…

MHP’den çeşitli sebeplerle başka partilere giden ama oralarda aradığını bulamayan ve MHP’ye hızla geri dönen büyük bir kitle var… Herkes görecek MHP oy patlaması yapacak. Edirne’nin, yegane partisi olacak.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP, 2019 yılından beri sahada olan tek parti. MHP Siyaset Alanında Edirne’nin parlayan yıldızı… Parti birlik beraberlik içinde. Başka partilere giden arkadaşlarımız birer birer baba ocağına dönüyorlar. MHP’nin etrafında kenetleniyor.

Cumhur İttifakı’nın var oluş ilkelerine sıkı sıkı sahip çıkıldı. Sonuç olarak; Esnafımız, Çiftçimiz, Köylümüz, vatandaşımız da bu gayretleri boşa çıkartmıyor.

Gidin köyler, şehirdeki kahvehanelere herkes aynı fikirde: Sahada olan, halkın dertlerini paylaşan, sıkıntılara çözüm arayan tek parti MHP…

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP’yi Edirne’de kimse göz ardı etmesin. Geçmiş yıllarda 1 milletvekilliği potansiyeline sahip MHP’de bugün daha büyük bir yükseliş var.

MHP doğru yolda… Mahalle ve sokaklara kadar yaygın bir parti temsilcilik ağı var. MHP’de bu çalışmalar bugün seçim yaklaşırken değil; aylar, yıllar öncesinden başlatılıp sürdürülen çalışmalar.

Bu muazzez birlik, bu muazzam beraberlik yeni yüzyılın anahtarı, birlikte güçlüyüz, birlikte her yerdeyiz. İnandık, başaracağız.. Söz verdik, yapacağız.. Yola çıktık, varacağız.. Hedefimiz 2023 yılında MHP’nin Edirne İlimizde milletvekili çıkarmak. Bunuda el birliğiyle, güç birliğiyle başaracağız.

Gönüllerde teşkilat aşkı, Edirne sevdası, çalışma ruhu bizi başarıya götürecektir…Hedefimiz Cumhur İttifakının Zaferi, hedefimiz MHP’nin Edirne’de Zaferi…

Cihanın ufuklarından güneş gibi doğan MHP’nin meşalesi yakılmıştır. Onu Edirne İlimizin her köşesine götüreceğiz ve her üyemizin, her vatandaşımızın gönlünü onunla tutuşturacağız. 2023 yılında yapılacak seçimlerinde Milletvekili çıkaracağız..

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Bizi, hiç bir güç Teşkilat yolundan alıkoyamaz! Ömür pusulamız, her daim tek bir rotayı, tek bir noktayı gösterecektir. Oda; Davamız ve Partimizdir…

Hedefimiz 2023 yılında yapılacak seçimlerde Cumhur ittifakının Zaferi, MHP’nin Edirne’de Milletvekili çıkarması! İnancımız budur, irademiz budur, gayemiz ve gayretimiz de bu kutlu amaca yöneliktir.

Hep birlikte sevgiyle, emekle, fedakârlıkla büyüyecek mücadelemiz. MHP’nin başarısını hep birlikte başaracağız, hep birlikte kazanacağız.

Bizim için aşılmaz dağlar yoktur. Bizim aklımızda fikrimizde vatandan başka düşünecek hiçbir şey yoktur! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte, hepimiz sırtlandık son dönemeçte, karar net aday belli sözümüz söz.

Bizim sevdamız EDİRNE İlimiz, bizim derdimiz EDİRNE meseleleri.. Aman boşver diyemiyoruz. Bu yüzden de susamıyoruz…

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Edirne halkı elbette seçimlerde gereğini yapacak kendi partisi MHP’yi layık olduğu yere getireceğine olan inancımız tamdır…

MHP’ye yağmur gibi üye bereketi yağıyor… İnşallah bu bereket çığ gibi büyüyecek,
MHP Edirne’de zafere ulaşacaktır. Edirne’de kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır.

Gün MHP’nin etrafında kenetlenme günüdür..
Gün birlik ve beraberlik günüdür..
Gün sevmek ve kucaklaşma günüdür..

Zakir Tercan
MHP Edirne İl Başkanı

REKLAM ALANI