Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

ÖMER EROĞLU `NDAN YENİ YIL MESAJI

ÖMER EROĞLU `NDAN YENİ YIL MESAJI
REKLAM ALANI

ÖMER EROĞLU `NDAN YENİ YIL MESAJI

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti 28 Dönem Ankara 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı Ömer EROĞLU, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

AK Parti 28 Dönem Ankara 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı Ömer EROĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Hayatımıza bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla 2023 yılını geride bırakırken; dünyada barışın, iyilik ve güzelliklerin daha fazla olacağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

2023 yılına, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem dolayısıyla vefat eden vatandaşlarımızın, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye kutsal vatan toprağını canı pahasına koruyan kahramanlarımızın acısı yüreğimizde, tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de yapılan soykırım sebebiyle öldürülen masum çocukların isyanı dilimizde veda ediyoruz.

Her yeni gün yeni başlangıçlar ve yeni hedefler demektir. 2024 yılında da ülkemizi kalkındırmak için çok çalışmaya, tüm yaralarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya, yetim çocukların yüzünü güldürmeye, kimsesiz olanların kimsesi olmaya devam edecek, dünyanın neresinde olursa olsun zulüm ve haksızlık karşısında tüm dünyaya sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.

Bastığımız yerleri toprak diyerek geçmeyecek, bir gül bahçesine girer gibi şahadete yürüyen şehitlerimize ve kahraman gazilerimize olan minnet borcumuzu, bu topraklarda yaşamak için ödediğimiz bedelleri hiçbir zaman unutmayacağız. Vatanımızı korumaya, bayrağımızı dalgalandırmaya, ülkemizin geleceği için üretmeye, büyük Türkiye yolunda el ele, yürek yüreğe yürümeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, tüm dünyada dostluk ve barışın egemen kılınması; her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi; ilimizin, ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesini temenni ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

 

REKLAM ALANI