Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Tacikistan’ın Bağımsızlık Günü Cenevre’de kutlandı

Tacikistan’ın Bağımsızlık Günü Cenevre’de kutlandı
REKLAM ALANI
04.10.2023
A+
A-

 

 

 

 

Tacikistan’ın Bağımsızlık Günü Cenevre’de kutlandı
29.09.2023 17:51

Öncesi
Sonraki

 

 

28 Eylül 2023’te Tacikistan Cumhuriyeti’nin Birleşmiş Milletler Ofisi ve Cenevre’deki diğer uluslararası kuruluşlar nezdindeki Daimi Misyonu, ülkenin Devlet Bağımsızlığının 32. Yıldönümünü ciddiyetle kutladı.

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti’nin Cenevre’deki Birleşmiş Milletler Ofisi ve diğer uluslararası kuruluşlar nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Sayın Sharaf Sheralizoda yaptığı konuşmada, konukların dikkatini bağımsızlığın ve değerlerinin korunmasının önemine, Tacikistan’ın başarılarına çekti. bağımsızlık döneminin yanı sıra Tacikistan’ın uluslararası kuruluşlar ve İsviçre Konfederasyonu ile beklentileri ve kapsamlı işbirliği.

 

 

Etkinlikte uluslararası kuruluşların ve Cenevre’deki diplomatik misyonların başkanları tanıtıldı.

Festival resepsiyonunda halk el sanatları, Tacikistan’ın bağımsızlık dönemindeki başarıları, fotoğraflar, ülkenin güzel manzaraları, Barış ve Ulusal Birlik Kurucusu – Milletin Lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Sayın’ın kitapları yer aldı. Taciklerin tarihine ve kültürüne adanmış Emomali Rahmon’un yanı sıra ulusal kıyafetler ve müzik aletleri de dahil olmak üzere Tacik ulusal sanatları sunuldu.

 

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj _

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan _

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk _

İsviçre

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/13466/celebration-of-the-tajikistans-state-independence-day-in-geneva

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI