Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Vali Kırbıyık Gençlerle Bir Araya Geldi

Vali Kırbıyık Gençlerle Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI

Vali Kırbıyık Gençlerle Bir Araya Geldi
.2023
Edirne Valisi Sayın H. Kürşat Kırbıyık düzenlenen kahvaltı etkinliğinde lisans ve lisansüstü eğitim alan ve eğitimlerine devam eden roman gençlerimizle bir araya geldi.

 

 

 

 

Etkinliğe, Valimiz Sayın H. Kürşat Kırbıyık’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Zafer Karamehmetoğlu, Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, İŞKUR Müdürü Şengül Çildam, Roman dernek temsilcileri ve gençlerimiz katıldı.

Buluşmada öğrencilerimizle tanışıp, sohbet eden, sorun ve taleplerini dinleyen Edirne Valisi Sayın H. Kürşat Kırbıyık, bir değerlendirmede bulundu.

Eğitimde sürekliliğin sağlanmasının çok önemli olduğunu belirten Vali Kırbıyık, “Özellikle dezavantajlı mahallelerimizde yaşayan çocuklarımızın belirli bir süre süre sonra eğitimden uzaklaşması, devam edememesi birçok sıkıntının kaynağı durumunda görünüyor. Bunu sağlayamadığınızda peş peşe sıkıntılar sıralanıyor. Bu anlamda eğitim sürekliliğinin sağlanması önem arz ediyor. Sizler bu çemberi kırmış gençlerimizsiniz. Toplum için son derece kıymetli birer rol modelsiniz. Sizlerin bu başarısı, sizden sonra gelecek olan kardeşleriniz için de çok önemli. Motivasyonunuzu kaybetmeden kararlılıkla başarıya doğru attığınız her adım çok değerlidir.

Bizim de sizlerin yanında olmak gibi, destek olmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu bakımdan tüm kurumlarımızla destek vermeye, çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bugüne dek vermiş olduğunuz gayretler ve göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı sizleri yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

kaynak:http://www.edirne.gov.tr/vali-kirbiyik-genclerle-bir-araya-geldi

 

 

REKLAM ALANI