Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Vali Kırbıyık, Pazarkule’de İncelemelerde Bulundu

Vali Kırbıyık, Pazarkule’de İncelemelerde Bulundu
REKLAM ALANI

Vali Kırbıyık, Pazarkule’de İncelemelerde Bulundu

.2023
Edirne Valisi Sayın H. Kürşat Kırbıyık yenileme çalışmaları tamamlanan Pazarkule Gümrük kapısında incelemelerde bulundu.

 

 

 

 

 

Vali Yardımcısı Samet Öztürk, Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Md. Nihat Kınık ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar’ın eşlik ettiği incelemeler esnasında Valimiz Sayın H. Kürşat Kırbıyık, tamamen yenilenen Pazarkule Gümrük Kapısı ile ilgili çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.

Vali Kırbıyık, “Pazarkule Gümrük kapısı yeni yüzüyle ve kapasitesiyle hizmet vermeye başladı. Çevre düzenlemesi ve birkaç detay işlemin ardından açılışını yapmış olacağız. Yapılan çalışmalar esnasında tüm sürecin, geçiş işlemlerinin kesintiye uğratılmadan tamamlanması üzerinde durduğumuz bir konuydu. İnşallah en kısa zamanda resmi açılışını yaparak çok önemli bir projemizi daha tamamlamış, Edirne’mize kazandırmış olacağız.”dedi.

Gümrük geçiş işlemlerinin kesintiye uğratılmadan tamamlanan yenileme çalışmalarının ardından Pazarkule Gümrük kapısında peron sayısı 6 ya çıkarılırken x-ray tarama ve yüz tanıma gibi diğer ilave güvenlik sistemleri devreye alınmış oldu.

 

kaynak:http://www.edirne.gov.tr/vali-kirbiyik-pazarkulede-incelemelerde-bulundu

 

 

REKLAM ALANI