Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Vali Kırbıyık’tan Tapu Kadastro Müdürlüğüne Ziyaret

Vali Kırbıyık’tan Tapu Kadastro Müdürlüğüne Ziyaret
REKLAM ALANI

Vali Kırbıyık’tan Tapu Kadastro Müdürlüğüne Ziyaret

.2023
Edirne Valisi Sayın H. Kürşat Kırbıyık, Tapu Kadastro 14. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

 

 

 

 

Ziyarette Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir tarafından karşılanan Valimiz Sayın H. Kürşat Kırbıyık, bölge müdürlüğünün hizmet birimlerini gezerek işlem yaptıran vatandaşlarımız ile sohbet etti.

Vali Kırbıyık, “Biliyorsunuz sık sık kurum ziyaretlerimizi yapmaya gayret ediyoruz. Bu noktada Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ziyaretimizi de “Tapu ve Kadastro Haftası” içerisinde gerçekleştirmek istedik. Bu vesileyle kurumumuzda görev yapan tüm arkadaşlarımızın haftasını kutluyorum. Tüm personelimize bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da başarı dolu hizmetler temenni ediyorum.”dedi.

 

kaynak:http://www.edirne.gov.tr/vali-kirbiyiktan-tapu-kadastro-mudurlugune-ziyaret

 

 

REKLAM ALANI