Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Mitingler, konserler, ağaç dikimi: Birleşik Rusya, Zafer Bayramı’nda ülke çapında etkinlikler düzenliyor

Mitingler, konserler, ağaç dikimi: Birleşik Rusya, Zafer Bayramı’nda ülke çapında etkinlikler düzenliyor
REKLAM ALANI
10.05.2024
A+
A-

Mitingler, konserler, ağaç dikimi: Birleşik Rusya, Zafer Bayramı’nda ülke çapında etkinlikler düzenliyor
2024,

Aktivistler ve parti milletvekilleri, Genç Muhafız üyeleri ve gönüllüler bunlara katılıyor
Cheboksary’de Birleşik Rusya temsilcileri, Zafer Anıt Kompleksi’ndeki Ebedi Ateş’e çiçek ve çelenk koydu.

“Rus savaşçısı her zaman eşsiz cesareti, cesareti ve adanmışlığıyla meşhur olmuştur. Partinin bölge şubesi sekreteri ve Çuvaş Cumhuriyeti Devlet Konseyi başkanı Leonid Çerkesov, askerlerimizin kahramanlıklarının anısını dikkatle koruyoruz” diye vurguladı .

Kuzey Askeri Bölge üyeleri, Afganistan’daki muharebe operasyonlarının gazileri, Kuzey Kafkasya’daki terörle mücadele operasyonlarına katılanlar, ev cephesinde çalışanlar, Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerinin dul eşleri, emek gazileri ve şehir sakinleri de kahramanların anısını onurlandırmaya geldiler. .

Ayrıca önceki gün Birleşik Rusya’nın halk desteği karargahında “Bir Askerin Portresi” vatansever etkinliği düzenlendi.

Kostroma’da yüzlerce kişi Ebedi Alev savaş anıtına çiçek bıraktı. Daha sonra Barış Meydanı’nda Kostroma garnizon birliklerinin katılımıyla ciddi bir toplantı düzenlendi.

“Bugün bu anıyı saygıyla anıyoruz ve kazananlar kuşağının (ön cephedeki askerler, ev cephesinde çalışanlar) önünde eğiliyoruz. Onlar bizim ahlaki ilkelerimiz, gururumuz ve vicdanımızdır. Partinin Kostroma bölge şubesi sekreteri ve Kostroma Bölge Duması başkanı Alexei Anokhin, Kostroma bölgesi sakinlerine seslendi .

Kislovodsk’ta parti aktivistleri “SVOih Sokağı”nın ekimine katıldı. Zafer Anıtı’nda yer aldı ve Anavatanı savunmak için ayakta duran Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına ithaf edildi. 150 akçaağaç artık özel operasyonun kahramanlarına hatırlatacak.

Komi Cumhuriyeti’nde de anma etkinlikleri düzenlendi.

Syvtyvkar’da, Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreteri, cumhuriyetin başkanı Vladimir Uiba, çiçek döşemeye katıldı. Ayrıca Maksakovka sosyal rehabilitasyon merkezini de ziyaret ederek Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini tebrik etti. Ayrıca gala etkinliğine Vladimir Uyba da katılarak Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına devlet ödülleri takdim etti.

“Bu tatil her birimiz için değerlidir. Ülkemizde nesilden nesile, babadan oğula, dededen toruna, Sovyet halkının başarısının büyüklüğü anlayışı ve direnen, faşizmi kırmayan ve mağlup edenlere derin minnettarlık aktarılıyor. 1945’te uzun zamandır beklenen Zafer, olağanüstü bir endişeyle bekleniyordu. Bugün de aynı heyecanla kendisini bekliyoruz” dedi.

Ukhta Birleşik Rusya üyeleri, St. George kurdelelerinin geleneksel dağıtımına ek olarak savaş gazileri Oleg Petrovich Dmitruk, Henrietta Ottomarovna Leib , Ivan Vasilyevich Trubin ve Sayar Kholilovich Zhamlikhanov’u da tebrik etti . Toplama kampı mahkumu Larisa Fedorovna Tetenkina’yı ve kuşatma altındaki Leningrad sakini Tamara Aleksandrovna Savchenko’yu ziyaret ettik .

Pechora’da, Zafer Bayramı şerefine parti aktivistleri şehir çapında bir geçit törenine katıldı ve çiçek bıraktı.

Trinity-Pechora Birleşik Rusya üyeleri, 97 yaşındaki gazi Anatoly Vasilyevich Rychkov’u ziyaret etti . Ve Inta’da kuşatma altındaki Leningrad sakini Valeria Terentyevna Shcherban’ı tebrik ettiler ve şehir yönetiminde savaş çocukları olan gazileri ve iç cephe çalışanlarını onurlandırdılar.

Udora bölgesindeki parti aktivistleri, herkesin asker lapasını deneyebildiği “Askerin Dinlenmesi” etkinliğine katıldı.

Cumhuriyetin diğer bölgelerinde de protestolar gerçekleşti.

Lipetsk’te partinin bölge şubesi sekreteri Vali Igor Artamonov, Kahramanlar Meydanı’ndaki Ebedi Ateş’e çiçekler bırakarak Büyük Vatanseverlik Savaşı savunucularının anısını onurlandırdı.

Kurbanların anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

“Bu kutsal gün olan 9 Mayıs’ta sadece büyük zaferin yıl dönümünü kutlamıyoruz. Bu günde halkımızın özüne dokunuyoruz. Bizi herhangi bir düşman karşısında yenilmez kılan şeye. 79 yıl önce büyükbabalarımız ve büyük büyükbabalarımız imkansızı başardılar. Nazilerin ölüm makinesini ezdiler. Babalarımızın ve büyükbabalarımızın başarılarının hatırası bizimle birlikte” dedi Igor Artamonov.

Askeri ihtişamın şehri Yelets’te bir geçit töreni düzenlendi. Harbiyeliler, Gençlik Ordusu üyeleri, okul çocukları ve öğrenciler Ebedi Ateş’te yürüdü.

Birleşik Rusya üyeleri ayrıca Lipetsk’in farklı ilçeleri ve bölgenin bölgelerindeki anıtları da ziyaret etti.

Khanty-Mansiysk’te, Birleşik Rusya’nın kamu desteğinin merkezinde kuşatma altındaki Leningrad sakinleri için şenlikli bir konser düzenlendi. “Çocuk Sanat Okulu” öğretmenleri ve öğrencileri gecede konuklara yurtsever şarkılar ve şiirler seslendirdi.

Konser sırasında ayrıca Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri bir anma etkinliği düzenledi. Khanty-Mansiysk sakinleri, dört metrelik “Zafer Kanvası” üzerine Büyük Vatanseverlik Savaşı, Kuzey Askeri Bölgesi ve yerel çatışmalara katılan akrabaları hakkında notlar bıraktı.

 

Hoparlör
Çerkesov Leonid İlyiç
Çerkesov Leonid İlyiç
Rusya Federasyonu VI. Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Mari El, Mordovya, Çuvaşistan ve Nijniy Novgorod Bölgesi Cumhuriyetleri Partisi Bölgelerarası Koordinasyon Konseyi Başkanı
#Çuvaş Cumhuriyeti
#Kostroma bölgesi
#Komi Cumhuriyeti
#Lipetsk bölgesi
#Stavropol bölgesi
Khanty-Mansky Özerk Okrugu
#Anokhin
#Uiba
#Artamonov
#9 Mayıs
#Zafer günü
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/mitingi-koncerty-posadka-derevev-edinaya-rossiya-provodit-meropriyatiya-v-den-pobedy-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI