Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne °C

Vizyon ve misyon kavramlarını açık ve belirgin tutun!

Vizyon ve misyon kavramlarını açık ve belirgin tutun!
REKLAM ALANI
01.07.2021
A+
A-

Mustafa Tali Aydoğdu’dan İletişim Tasarımcısı Olmak İsteyen Öğrencilere Tavsiyeler
Başarıyı sağlayan en önemli unsurlardan biri kişinin kendini tanımasıdır. Hayata ve insanlara karşı empati duygusunu güçlendirerek değerlendirmelerde ve gözlemlerde bulunabilmesi, doğru bilgiyle hareket etmesi, kendisine ve başkalarına saygı duyması gerekir.

Farklı disiplinlerden başka yaratıcı beyinlerle iş birliği yaparak çalışmalarınızı sürdürün!

Bir insan mesleğini doğru seçebilmesi için öncelikle kişilerin kendisini ne yaparken daha iyi ve daha mutlu olduğunu fark etmesi, kendini tanıması ve o alanla ilgili yoğun öğrenme girişiminde bulunması gerekir. Genç yaratıcı beyinlerin öncelikle üzerinde çalıştıkları alana severek katkıda bulunmaları için gerekli birikime ve heyecana sahip olmaları gerekmekte. Portfolyolarını uluslararası alanlarda sunmaya önem vermeliler. Toplumsal sorumluluk anlayışıyla, farklı disiplinlerden başka yaratıcı beyinlerle iş birliği yaparak çalışmaları da çok önemli. Diğer yandan markaların gelişiminde pay sahibi olmanın ne kadar kıymetli olduğunu da bilmek gerekir.

Vizyon ve misyon kavramlarını açık ve belirgin tutun!

Bir iletişim tasarımcısının yapması gereken zihindeki soyut kavramların anlamlarını değiştirmek ve farklılaştırmaktır. Doğru pazarlama ilk olarak kişinin kendi algısını değiştirmesi ve farklı açılardan bakıyor olması önemli detaylardan biridir. Markanın ve toplumun üzerindeki algısını yenilemek, değiştirmek için yeni bir algı yaratmak gerekir. Stratejik olarak vizyonun ve misyonun toplumun zihninde ve kendi zihninde geçerli kılacak stratejiyi yaratmak misyondur. Vizyonu saptadıktan sonra yapacağınız strateji vizyonuna hizmet eden hareket planıdır. Vizyon ve misyon kavramları açık ve belirgin olmalıdır.

Portfolyolarınızı güncel tutun, networklerinizi doğru kullanın ve cesur olun!

Geleceğin iletişim tasarımcıları yani bu mesleği seçecek olan kişilerin sektöre ilk adım attıkları andan itibaren bu kavramları deneyimlemeleri ve doğru şekilde benimsemeleri gerekir. İletişim tasarımcıları, farklı endüstri ve sektörlerden insanlarla çalışma fırsatına sahiptir. Bu, yalnızca dünyamızın ve toplumumuzun nasıl çalıştığını daha iyi anlamanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda sizi birçok etkili kişi ve şirketle tanıştıracak ve gelecekteki profesyonel büyüme için değerli ağlar oluşturmanıza olanak tanıyacaktır. Bu yolda ilk adımınızdan itibaren portfolyolarınızı güncel tutun, networklerinizi doğru kullanın ve cesur olun…

Mustafa Tali Aydoğdu Kimdir?

WAOW İSTANBUL’un kurucusu ve kreatif direktörü Mustafa Tali Aydoğdu 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu. Konya Selçuk Üniversitesi’nde gördüğü eğitimin ardından, global ve yerel ajanslarda uzun süre sanat yönetmenliği yapmış bulunmakta. On yılı aşkın süredir sektörde görsel tasarımcı olarak yer alan Mustafa Tali Aydoğdu, sayısız sahne ve konser organizasyonu, tiyatro oyunu ve gişe rekoru kıran sinema filmlerinin görsel iletişim tasarım süreçlerinde aktif rol üstlendi.

Waow istanbul, tasarım ve fikir atölyesi kapılarını açtığı günden itibaren kendi kategorilerinin lideri olan yerel ve global pek çok markanın tercihi haline geldi.

Waow istanbul, kurumsal markalama dışında; Projenin ilk fikrinin oluşturulması, senaryolaştırılması, fotoğraf ve video çekimlerinin yapılması, post prodüksiyon, film afişi, kitap ve albüm kapak tasarımları, tiyatro afiş tasarımları, ambalaj tasarımları, illüstrasyon, basın ilanlar, reklam kampanyaları, kurumsal düzeyde temsilinin ve tanıtımının yapılması konularında hizmet vermekte.İçinde sanatsal geçmişlere ve reklamcılık deneyimine sahip fotoğraf sanatçıları, yönetmenler, grafik tasarım sanatçıları ve çözüm ortakları ile güçlü bir yapıya sahip olan Waow İstanbul’un tüm çalışmaları, eserleri, kampanyaları tecrübeli ekibi ile özenle karşılamaktadır.

REKLAM ALANI